Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Mobilhome Toscana, Italien

CIAO ferieboliger kan tilbyde ophold på de mest eftertragtede campingpladser i Italien, som alle er ideel basis for en uforglemmelig ferie i dette skønne land. Vore campingpladser tilbyder alt hvad der kan forventes af et campingliv. Her finder man masser af aktiviteter for store og små, swimmingpools, og gode sandstrande ved de campingpladser som ligger direkte ved vandet. Campingpladsernes tilhørende supermarkeder forsyner en med dagligvarer, ligesom de fleste også har restauration med god italiensk mad, hvis far eller mor skal have en friaften. Alt sammen i en rolig og rar atmosfære, hvor det tit og ofte foregår på børnenes og de unges præmisser og hvor ønsket om en god og hyggelig ferie er udgangspunktet.
Toscana og Umbrien præsenterer det ypperligste som Italien kan tilbyde, når talen falder på totaloplevelse. Her oplever man byer med middelal­derlige mure, porte, patinerede bygninger med teglbrændte tagsten, flora på de mange altaner, samt en kulturhistorie, som dels præsenteres i de mange skønne og smukke byer og dels i de museer, som der findes et utal af. Kør på de små veje med skyggefulde pinjetræer i vejkanten gennem en natur med vin- og majsmarker, olivenlunde, bølgende runde bakker - smukt og betagende, som ikke findes andre steder i Italien og se hvordan byerne ligger på toppene af de bølgende bakker. Det er en billedverden, som kun overgås af de kunstskattte, som kun ét sted i hele verde­nen findes, nemlig i de museer, som findes i Tosca­na og Umbrien.
CIAO ferieboliger har et af de største og mest varierede udbud af ferieboliger i Toscana og Umbrien. Flere har swimmingpool - og derved utroligt familievenlige og alle ligger tæt på regionernes seværdige byer, så som Firenze, Lucca, Siena, S. Gimignano, Assisi, Gubbio m.v. Endelig kan CIAO ferieboliger tilbyde Toscana ved kysten i badebyerne Principina a Mare, Marina di Grosseto og Tirrenia.

Da flere af vore ferieboliger i Toscana og Umbrien har opvarmningsmulighed kan alle årstidernes farver og aktiviteter nydes og betragtes i disse smukke regioner.
Byerne i Toscana og Umbrien:
SIENA skal besøges - skønnere by findes vel næppe. Her i denne dejlige middelalderby, som er anlagt på tre bakker, findes en atmos­fære, som ikke findes andre steder. Her er gader, pa­ladser og kirker samlet inden for by­muren, så det hele går op i en højere enhed. Kigger man op på husmurene, finder man flere steder flag med dyr, som symboliserer det pågældende kvarter. Flagene bruges hvert år d. 2. juli og 16. august, hvor man afholder Palio?en - et farverigt hestevæddeløb som afholdes på Il Campo foran Palazzo Pubblico. Har man muligheden SKAL dette skue ople­ves. Ellers er det domkirken, en af Italiens smukkeste gotiske kirker, som tager pusten fra en. Nyd byen og gå på op-dagelse op og ned i bogstaveligste forstand i dens mange gader og opdag nye motiver dukke op, eller sid ned på Il Campo under en skyggefuld baldakin og få serveret en cappuccino, mens livet fortsætter ufortrødent, som et skuespil man selv er en del af.
MASSA MARITTIMA ligger 24 kilometer inde i landet på toppen af et højt bjerg ved randen af Colline Metallifere, og er en rigdom, som kun få har opdaget. Gå en tur i og omkring torvet Piazza Garibaldi med Palazzo Vescovi­le, biskoppernes sæde, Palazzo Pretorio, guvernørernes residens, Palazzo del Comune, byrådets hus, Zecca Cittadina, mønten, Fonte Pubblica, byens brønd og Palazzo dell´Abbon­danza, et fælles kornmagasin. Det er indbegrebet af italiensk middelalderby.
SAN GIMIGNANO er også en dejlig velbe­varet middelalderby, som ligger på et bakke­drag mellem Toscanas vinmarker. Byen har bevaret 15 af sine 70 oprindelige tårne og har dejlige torve, hvor også de fleste seværdighe­der ligger, bl.a. domkirken, Palazzo del Popolo og La Rocca.
MONTEPULCIANO er berømt for sine vine. Byen er en dejlig charmerende by, som sam­les omkring Piazza Grande.
FIRENZE den skønne by med floden Arno, broen Ponte Vecchio, kirkerne Il Duomo med det pragtfulde dåbskapel og Santa Croce, rådhuset Palazzo Vecchio på pladsen Piazza della Signoria med Michelangelo´s David-s
 Se kort over Toscana


Udvalgte indkvarteringer i Toscana


Camping Norcenni Girasole Mobilhome Smart
Italien > Toscana > Figline Valdarno

Den firestjernede Camping Norcenni Girasole ligger helt panoramisk i Chianti?s bakker, der er rig på grøn varieret vegetation. Her er legeplads, spillehal, bordtennis, diskotek, internet og vaskerum. ....»

Læs mere om Camping Norcenni Girasole Mobilhome Smart

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Ingen pris
fundet
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 5Afstand til indkøb 0 m

Camping Park Albatros Mobilhome Smart
Italien > Toscana > San Vincenzo

Den firestjernede campingplads ligger i Maremma i den sydlige del af Toscana 800m fra vandet med sandstrand. Der er swimmingpools til børn og voksne med vandrutschebane, liggestole, parasoller, ....»

Læs mere om Camping Park Albatros Mobilhome Smart

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Ingen pris
fundet
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 5Afstand til indkøb 0 m

 Se rejser til Toscana

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)
Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS