Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Landhuse Sicilien, Italien

Sicilien er Italiens største ø og måske også med de største seværdigheder. Her finder I en symbiose af fantastisk klima, helt unikke kulturoplevelser blandet med storslåede afvekslende naturoplevelser, eminent flotte og pittoreske byer, kridhvide badesandstrande, der ender i et havblåt vand. Overalt vrimler det med minder fra historien om tilstedeværelsen af normannerne, spanierne, araberne og grækerne. Det er på Sicilien at I finder de mest velbevarede templer dels i Templernes Dal ved Agrigento og det utrolig smukt beliggende tempel i Segesta. Kejservillaen i Piazza Armerina med helt intakte og fornemme mosaikgulve findes ikke lige andre steder i hele verdenen, ligesom de pragtfulde kirker med mosaikker i bl.a Monreale og Cefalú får en til at mærke det historiske sus. Ønsker I storbyens intense livsførelse kan I få dette i Palermo, hvor I også finder rester fra den byzantinske tid. Og ovenover alt ligger Etna med sine periodiske vulkanudbrud. Her kan I opleve den varme jord, samtidig med den bidende kolde vind får hårene til at rejse sig på arme og ben. Sicilien er uovertruffen, intet mindre. Dette sammenholdt med sicilianerne som et utroligt varmt, venligt og imødekommende folkefærd gør ophold på denne ø til en unik ferieoplevelse og en udfordring til sanseligheden.
I kan fra Milazzo i Nord sejle med båd til Æoliske Øer. Båden ligger til Lipari, som er et perfekt udgangspunkt for udflugter på øen, og afslapning ved dejlige sandstrande og klippekyster, med rig mulighed for at lade op til nye synsindtryk.
Ønsker I vinsmagning kan vi anbefale Cantine Barbera som ligger i Viticultori in Menfi, www.cantinebarbera.it
 Se kort over Sicilien


Udvalgte indkvarteringer i Sicilien


Arangea
Italien > Sicilien > Marsala

Denne smukke villa med pool (10x5 m - åben 01.04-31.10) er beliggende nær byen Marsala. Villaen har en dejlig have med solrige terrasser og er smagfuldt møbleret. Værelserne er udstyret med ....»

Læs mere om Arangea

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 14470 kr.
for 1 uge
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 10Afstand til indkøb 3000 m

Corte del Sale
Italien > Sicilien > Trapani

Denne eksklusive villa ligger blot få kilometer fra Trapani som er en elegant og raffineret by, kendt for sit smukke historiske centrum med dets caféer, restauranter, butikker og internationale ....»

Læs mere om Corte del Sale

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 14765 kr.
for 1 uge
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 9Afstand til indkøb 9000 m

La Collina degli Ulivi Casa Ulivi 1
Italien > Sicilien > Patti

Denne charmerende gård med 4 lejligheder ligger panoramisk på et højdedrag med udsigt over det sicilianske landskab. De store terrasser er naturlig samlingssted ligesom den dejlige swimmingpool med ....»

Læs mere om La Collina degli Ulivi Casa Ulivi 1

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 3400 kr.
for 1 uge
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 4Afstand til indkøb 1000 m

 Se rejser til Sicilien

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)
Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS