Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Ferieboliger Gardasøen, Italien

Lago di Garda eller Gardasøen, som dette herlige sted kaldes på dansk, har enhver italienstilhænger haft på sit ferieprogram enten som barn eller som voksen. Har man været her som barn, vender man tilbage med sine egne børn for at opholde sig ved den skønne sø med de pragtfulde byer. Lago di Garda er byer med små hyggelige stræder, blomstrende altaner, promenader, små havne anlæg med ivrige italienere, som ønsker at sælge en sejltur på søen, en variation af farver brudt af hverdagens vasketøj, som hænger til tørre. Sammen med den skønne natur og de mange muligheder for sportsudfoldelse eller udflugter enten ved søerne eller i deres omegn får man det perfekte udgangspunkt for en minderig ferie.
Den rare lokalbefolkning, som tager venligt mod en, er nok en af årsagerne til, at vi danskere er faldet så godt til. En anden er maden. Den italienske kogekunst nydes sammen med vine fra Bardolino-egnen og udsigten fra en af restaurationerne eller pizzeriaet på en af promenaderne.
Fra Lago di Garda er der masser af muligheder for at opleve nogle af Italiens skønneste byer, f. eks Milano, Verona og Venedig, som ikke ligger længere væk, end at man sagtens kan nå at besøge disse på en dagstur.
Gardasøen har også Italiens svar på Disney, nemlig Gardaland. Her er alt hvad hjertet begærer i forhold til at få adrenalinen op eller for de små temaparker. Helt klart et besøg værd.
Ophold ved Gardasøen byder på muligheden for vinsmagning eller gå på opdagelse i grappa´ens verden. Vi anbefaler Cantina Rotari, www.mezzacorona.it, til vinsmagning og Marzadro, www.marzadro.it, til grappa. Begge steder kan I for cirka 5€ få en spændende og meget informativ guided tur, samt smage på herlighederne. I skal bestille tid på deres respektive hjemmesider. I kan også besøge POLI distillery and Museum Klik her - også her skal der bestilles tid på hjemmesiden.
Derudover har Gardasøen utrolig spændende og smukke cykelruter i spektakulære områder. I kan på www.mountaingardabike.com se de mange spændene ruter.
Sluttelig er en forestilling i Operaen i Verona en oplagt mulighed. Programmet og priser kan ses på internet: www.arena.it
 Se kort over Gardasøen


Udvalgte indkvarteringer i Gardasøen


Panorama La Forca Trilocale Superior
Italien > Gardasøen > Tignale

Bo ved Gardasøen mærk dens puls og samtidig opleve hvor autentitet, livsnydelse og familieråhygge går op i en højere enhed - dette er Tignale, som ligger ved søens Vestbred. Her kan I nyde at gå i de ....»

Læs mere om Panorama La Forca Trilocale Superior

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 3515 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 6Afstand til indkøb 500 mAfstand til strand 0 m

Residence Besass Bilollocale Superior
Italien > Gardasøen > Tignale

Bo ved Gardasøen mærk dens puls og samtidig opleve hvor autentitet, livsnyderi og familieråhygge går op i en højere enhend - dette er Tignale, som ligger ved søens Vestbred. Her kan I nyde at gå i de ....»

Læs mere om Residence Besass Bilollocale Superior

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 2765 kr.
for 1 uge
SøndagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 4Afstand til indkøb 400 mAfstand til strand 0 m

Residence Besass Trilocale Superior
Italien > Gardasøen > Tignale

Bo ved Gardasøen mærk dens puls og samtidig opleve hvor autentitet, livsnyderi og familieråhygge går op i en højere enhend - dette er Tignale, som ligger ved søens Vestbred. Her kan I nyde at gå i de ....»

Læs mere om Residence Besass Trilocale Superior

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 3515 kr.
for 1 uge
SøndagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 6Afstand til indkøb 400 mAfstand til strand 0 m

 Se rejser til Gardasøen

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)


Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS