Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Ferieboliger Adriaterhavet syd for Venedig, Italien

Kysten syd for Venedig med byerne Rosolina Mare, Porto Levante, Lido di Estensi, samt Porto Garibaldi er med de lange børnevenlige badesandstrande og gode udflugtsmuligheder, den perfekte ramme for ens ferie. 110km syd for Venedig midt i den naturskønne “Parco del Delta del Po” i regionen Emilia-Romagna ligger vore byer.
Denne region er kendt for at man kan spise og drikke så det er en sand fornøjelse Lambrusco-vin, Sangiovese Parmaskinke, Culatello, Parmasanosten “Parmiggiano Reggiano”, Balsamico - den berømte eddike, som man kan bruge til alt fra salat til dessert. Besøg Leonardi og få en introduktion af fremstilling og mulighed for smagsprøve – www.acetaialeonardi.it
Emilia-Romagna er også regionen, hvor de tre italienske luksusbiler produceres: Ferrari, Lamborghini og Maserati. Besøg Ferrari-museet og se Schumarkers Formel 1 racer og hør når der testes på den nærliggende testbane.
Eller måske slå oplevelse af fremstilling af Pamesan og se en unik samling af Maserati sammen hos Collezione Umberto Panini sammen? www.paninimotormuseum.it
Sejl i den fantastiske lagune, hvor en udflugt i båd er et absolut must – man får ikke flottere tur til Venedig. Besøg Ravenna med de imponerende mosaikker fra dengang byen var centrum for den byzantinske kultur, mens Faenza er kendt for det produkt, byen har navngivet - Fajance-keramikken.
Er man til Grappa kan et besøg hos POLI varmt anbefales. I byen Schiavon får I en grundig gennemgang af hvorledes grappa fremstilles – ligesom der er mulighed for at smage på og købe herlighederne. www.poligrappa.com
Jo gæstfrihed og service er nøgleordene langs Adriaterhavskysten, og CIAO ferieboliger har et stort og rigt varieret udbud af ferieboliger i dette område, som ligger mindre end et døgns kørsel fra Danmark.
 Se kort over Adriaterhavet syd for Venedig


Udvalgte indkvarteringer i Adriaterhavet syd for Venedig


Doria I Type B
Italien > Adriaterhavet syd for Venedig > Lido degli Estensi

Doria I ligger 150m fra sandstranden. Der er fælles have med grill. Lejlighederne har TV, WI-FI, sikkerhedsboks, møbleret balkon eller terrasse. Der er 30km til Ravenna og 100km til ....»

Læs mere om Doria I Type B

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 310 kr.
for 1 nat
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 4Afstand til indkøb 50 mAfstand til strand 100 m

Doria I Type T
Italien > Adriaterhavet syd for Venedig > Lido degli Estensi

Doria I ligger 150m fra sandstranden. Der er fælles have med grill. Lejlighederne har TV, WI-FI, sikkerhedsboks, vaskemaskine, møbleret balkon eller terrasse. Der er 30km til Ravenna og 100km til ....»

Læs mere om Doria I Type T

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 390 kr.
for 1 nat
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 6Afstand til indkøb 50 mAfstand til strand 100 m

Doria II Type B
Italien > Adriaterhavet syd for Venedig > Porto Garibaldi

Doria II ligger 30m fra sandstranden. Der er fælles have med grill. Lejlighederne har TV, WI-FI, sikkerhedsboks og møbleret balkon eller terrasse. Der er 30km til Ravenna og 100km til ....»

Læs mere om Doria II Type B

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 310 kr.
for 1 nat
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 4Afstand til indkøb 300 mAfstand til strand 30 m

 Se rejser til Adriaterhavet syd for Venedig

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)
Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS